Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που αγαπoύν την τεχνολογία και φροντίζουν για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δημιουργημένο από την ιδέα συμβολής για την προστασίας του περιβάλλοντος , όπως επίσης παρουσιάζετε στο άλλο μας ιστότοπο της προώθησης προιόντων ηλεκτροκίνησης διαφόρων κατασκευαστών www.techjoy.eu ,για την μή επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την κίνηση μηχανοκινήτων οχημάτων, το mobiapple.gr βασίζεται στην ιδέα της επαναχρησιμοποίησης

  • Προστατεύουμε το περιβάλλον και την τσέπη σας

    Κάθε υπολογιστής που ΔΕΝ κατασκευάζετε εκτιμάτε ότι μειώνει τις εκπομπές του Co2 περίπου κατά 2000 γρ. και για κάθε τηλέφωνο 250 γρ.

    Ταυτόχρονα πληρώνεται αρκετά λιγότερα για την απόκτηση τους, εξοικονομώντας χρήματα αυξάνοντας την αγοραστική σας δύναμη για άλλα αγαθά και υπηρεσίες άλλα και αποταμίευση.

  • Στόχος μας

    Στο mobiapple.gr θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι παίρνετε ότι καλύτερο για τα χρήματα σας και να μείνετε ευχαριστημένοι από την χρήση κάθε συσκευής που αγοράζετε από εμάς. Για αυτόν το λόγο προσφέρουμε premium συσκευές κινητών τηλεφώνων που λειτουργούν σαν καινούρια με πολύ καλή εμφάνιση, σε τιμές περίπου 40% φθηνότερες από τις τιμές ραφιού και γραπτή εγγύηση 4-6 μήνες. Επίσης, οι επαγγελματικόι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές μας( business laptops) είναι εξαιρετικής ποιότητας και οπτικής διαβάθμισης με τιμές κατά μέσο όρο 70% λιγότερο από τις αρχικές τιμές πώλησης του έτους παραγωγής των μοντέλων και γραπτή εγγύηση 12 μηνών.