Αξίζει η αγορά ενός μεταχειρισμένου κινητού τηλεφώνου

Αξίζει η αγορά ενός μεταχειρισμένου κινητού τηλεφώνου

Τα κινητά αναμφίβολα έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας. Ειδικότερα η Apple με τα iPhones κατέχει ηγετικό ρόλο και είναι σύμβολο γοήτρου από πολλούς χρήστες καθώς διατηρεί υψηλά σχεδιαστικά και ποιοτικά επίπεδα

Δεν είναι τυχαίο ότι η παγκόσμια αγορά των μεταχειρισμένων τηλεφώνων εκτιμάτε ότι αγγίζει αυξανόμενο το ιλλιγιώδης ποσό των 20 δισσεκατομυρίων ευρώ, ένδειξη του πόσο δημοφιλή είναι τα μεταχειρισμένα τηλέφωνα .

Οι τιμές των καινούριων iPhones , ακόμη και των παλαιότερων μοντέλων, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και κάποιος θα πρέπει να ξοδέψει 1-2 μηνιαίους μισθούς για να τα αποκτήσει.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω τα μεταχειρισμένα κινητά είναι μια πολύ ασφαλή επιλογή γιατί εξοικονομείται έως και 50% για αγορά τηλεφώνου νέας τεχνολογίας δηλαδή έως και 3 ετών από την ημερομηνία παραγωγής του, διατειρείται όλα τις ενημερώσεις ασφαλείας του κατασκευαστή ( Android περιπου 5 χρονια ,IOS περίπου 6 χρόνια)

Πάραυτα, ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Αγορές από τυχαίους ιδιώτες μπορεί να είναι αρκετά κερδοφόρες αλλά με τις ίδιες πιθανότητες και πολύ ζημιογόνες, αφού είτε ο ιδιώτης δεν είναι ο κάτοχος της συσκευής αλλά μπορεί εμπορεύεται αναξιόπιστες συσκευές από τρίτες χώρες με σκοπό το κέρδος και την φοροδιαφυγή ή να είναι ο πραγματικός κάτοχος του τηλεφώνου που μπορεί όμως να παρουσιάζει λειτουργικά προβλήματα που δεν είναι εντοπίσιμα με τις πρώτες ώρες χρήσης του τηλεφώνου.

Η λύση για όλα τα παραπάνω εναι η αγορά από μια εταιρεία με φυσικό ή online κατάστημα ,που είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα επιχειρήσεων με ΑΦΜ και εκδιδει αποδείξεις που αποτελούν μεταξύ άλλων και την εγγύηση σας για αυτό που αγοράζετε. Οποιαδήποτε εταιρεία έχει τους κοινοποιημένους κανονισμούς της στον ιστοτοπο της και επίσης δεν ρισκάρει οποιαδήποτε αβάσιμη διαμάχη με καταναλωτές .

 

 

 

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο